GROOTKEUKENMEUBILAIR SINDS 1981

GROOTKEUKEN MEUBILAIR
OP MAAT VOOR
PROFESSIONELE KEUKENS

Wat is Olbro+?

Dè producent gespecialiseerd in professioneel grootkeuken meubilair en interieurbouw. We verwerken verschillende materialen als RVS, volkern, hout, glas en composiet tot klantspecifieke producten. Olbro+ B.V. is een dynamisch bedrijf, dat in 2014 Olbro roestvrijstaal B.V. met ruim 33 jaar ervaring heeft overgenomen.

Onze producten voor professionele keukens

Voor de inrichting van de professionele keukens leveren wij aan dealers een scala aan producten zoals: rvs werk- en spoeltafels, uitgiftebuffetten, aan- en afvoertafels, warmtebruggen, kookeilanden, vitrines, wand- en servieskasten en cocktailstations. Olbro+ kent geen standaardwerk maar levert maatwerk! We denken met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing.

Ons portfolio

Olbro+ B.V. staat voor maatwerk, kwaliteit en service! Door middel van een breed dealernetwerk in Nederland leveren wij de mooiste op maat geproduceerde producten aan onder andere hotels, restaurants, bedrijfskeukens, verkoopwagens, zorg- en onderwijsinstellingen. Benieuwd wat wij allemaal realiseren bekijk hier ons portfolio.
Verkoop via dealers
We leveren uitsluitend via een netwerk van dealers. Voor meer informatie of bent u opzoek naar een dealer bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op!
 

GESCHIEDENIS

1981

Waar komt de naam Olbro vandaan? Olbro Roestvrijstaal B.V. is in 1981 begonnen met acht man personeel in een schuur te Oldebroek. Het bedrijf is opgericht door Maas Boone en heeft zich gespecialiseerd in Roestvrijstaal.

1986

In 1986 verhuisde het bedrijf van de schuur in Oldebroek naar een fabriekshal in Biddinghuizen. Er werden nieuwe machines aangeschaft zodat de productiecapaciteit kon worden verhoogd.

1990

Na de verhuizing groeide het bedrijf uit tot een fabriek waar dagelijks ruim 20 man personeel werkten, werd het klantenbestand uitgebreid en volgde vele mooie grootkeuken projecten.

2011

In 2011 bestaat het bedrijf 30 jaar. Helaas door de financiële crisis gaat het de jaren daarna steeds moeizamer en wordt het bedrijf in 2014 overgenomen.

2014

Het nieuwe bedrijf wordt gestart onder de naam Olbro+ B.V. De nieuwe eigenaren Bert Tapper en Anne Braamskamp investeren vanaf de start in een modern machinepark en er wordt ingezet op automatisering. Er wordt tevens gestart met een specialistisch 3D tekenpakket.

2019

29 april 2019 bestaat Olbro+ B.V. vijf jaar! Het bedrijf is uitgegroeid tot 25 werknemers. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe machines en gezocht naar een nieuwe locatie om de groei en de kwaliteit te kunnen blijven continueren.

2020

Eind 2019 wordt er gestart met de nieuwbouw van een eigen bedrijfspand in Biddinghuizen. Het nieuwe pand wordt september 2020 betrokken.

ONS TEAM

“Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor het vak. We staan iedere werkdag voor u klaar, we denken met u mee in oplossingen en maken samen het mooiste maatwerk voor uw klanten.”
nl_NLDutch