WELKOM BIJ OLBRO+ B.V.

"Dè producent voor grootkeukens, grootkeuken meubilair en interieurbouw”

GESPECIALISEERD IN GROOTKEUKEN MEUBILAIR

Bij Olbro+ is het mogelijk om uw grootkeuken meubilair of complete horeca keuken te laten produceren. Alles wat we produceren is maatwerk en dat maakt elke keuken uniek! Zo maken wij de mooiste keukens voor onder andere hotels, restaurants, bedrijfskeukens, verkoopwagens, scheepvaart, zorg- en onderwijsinstellingen.

WAAROM KIEZEN VOOR OLBRO+?

MAATWERK

Olbro+ kent geen standaard producten; alles wordt op maat geproduceerd, hierdoor zijn deze producten altijd uniek. Van de producten wordt een visueel ontwerp in 3D getekend. U en uw klant krijgen een duidelijk beeld hoe het product er uiteindelijk uit komt te zien.

ERVARING

Door onze jaren lange ervaring en kennis in het produceren van grootkeukenmeubilair weten we precies wat voor kwaliteit er wordt verwacht. Hierdoor is kwaliteit bij Olbro+ gewaarborgd en realiseren onze specialisten de mooiste producten in een hoogwaardige kwaliteit.

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact vinden we belangrijk om er voor te zorgen dat we samen op één lijn zitten. We denken met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing om tot het gewenste eindresultaat te komen. Indien gewenst kunnen we projecten inmeten en de montage verzorgen.

PORTFOLIO

Benieuwd wat wij allemaal produceren? Neem dan een kijkje in ons portfolio! Bekijk onze projecten en doe inspiratie op.
nl_NLDutch